Karácsonyi Ajándékgyűjtés

Üdvözlöm, üdvözöljük!

Civil kezdeményezésként idén először karácsonyi jótékonysági gyűjtést szervezünk gyerekek számára a “Cipősdoboz” mintájára.

Ahogy telnek a hónapok, lassan számot vetünk mindazzal, amit sikerült elérnünk az év során, vannak azonban körülöttünk olyanok, akiknek ilyenkor sajnos azzal kell szembesülniük, hogy a tervek és remélt eredmények nem úgy valósultak meg, ahogy szerették volna, és talán arra sem telik, ami szükséges, nem hogy ajándékra.

SANTA-SMILE

Felajánlásokat, játékokat, plüs állatkákat, hűtés nélkül tárolható csokoládét szívesen fogadunk, hogy egy pár családnak az ünnepét egy doboznyi meglepetéssel és mosollyal tudjuk gazdagítani, hogy elmondhassák, hogy márpedig igen is van karácsonyi csoda.

Magánemberek mellett keressük továbbá olyan üzletek, boltok, közértek, cégek, vállalkozások jelentkezését és tárgyi felajánlásait is, amelyek szívesen segítenének megtölteni a most még üres dobozokat.

Ha ismer a környezetében olyan családot, akinek szívesen okozna egy mosolygós estét, azt is szívesen vesszük, hogy biztosan oda kerüljön a gyerekekhez a doboz, ahol talán önerőből nem jut.

A megtöltött dobozokat személyesen visszük ki a családoknak, emiatt fontos, hogy a felajánlások mellé tudjunk neveket és címeket is!

A kiszállításhoz is keresünk önkénteseket!

A segítők, támogatók, cégek, vállalkozások egy publikus támogatói listára kerülhetnek, vagy kérésre anonimek maradhatnak.

Az üzenetet továbbítani is lehet a, hogy minél több emberhez jusson el a hír!

Telefon: +36305315959

Email: szjimant@gmail.com

Köszönjük segítségét!

Szécsényi János

– s z j i m a n t . c o m –

Támogatók és Együttműködők:

Emifoto.hu

– Nagy Eszter

– Barkóczi Judit

– Sárkány Erika

– Tihanyi Niki

– Béres Judit és István

– Szécsényi Daniela – Danielafoto.hu

– Illés Péter

– Schopper Barbara

– Szauter Krisztina

Advertisements